Close

Service & Onderhoud

Reparatie

Door de diverse weersomstandigheden in Nederland hebben rolluiken, zonwering, garagedeuren, veranda’s, knikarmschermen, uitvalschermen en screens veel te verduren. Regen, wind en felle zon vragen heel wat van deze producten en met regelmatig onderhoud houdt u dit alles langer in goede staat, voorkomt u storingen en verlengt u de levensduur. Is uw reeds aangeschafte product buiten de garantie of zelfs elders gekocht? Geen nood, bij Prosole Zonwering kunt u altijd terecht voor onderhoud, reparatie en vervanging. Wacht niet langer met het repareren van uw zonwering. Vaak zijn de mankementen prima op te lossen voor een prijs waar u lang geen nieuwe zonwering voor heeft. Ook bestaat de mogelijkheid om zonweringsdoek door Prosole Zonwering te laten vervangen.

Waarom kiezen voor Prosole Zonwering

De reden waarom u kiest voor Prosole Zonwering is wellicht omdat u een mooi zonnescherm bij ons gekocht heeft. Bent u nog geen klant van ons? Geen probleem. OProsole Zonwering plaatst en monteert al jaren zonwering op alle mogelijke locaties, lokaal en regionaal en zelfs in plaatsen daarbuiten.. U kunt er dan ook van uitgaan dat wij bijna elk merk en formaat zonwering kunnen repareren.

Onderhoud

Om uw zonwering, garagedeur of overkapping goed te onderhouden, is periodieke controle door een specialist erg belangrijk. Prosole Zonwering beschikt over goed opgeleide en bekwame medewerkers die dit uit kunnen voeren. Afhankelijk van uw eigen wensen kan dat ieder jaar of om het jaar plaatsvinden. Wij bieden een onderhoudsabonnement aan, welke in de maanden september t/m februari wordt uitgevoerd.

Het onderhoudsabonnement houdt in:

  • Het jaarlijks afstellen van de elektrische bediening
  • Het smeren van de draaiende en glijdende delen
  • Het controleren van de bevestigingen
  • Het controleren op bovenmatige slijtage
  • Het bijstellen van de armen (zonwering) en scharnieren/veren  (garagedeuren)

Reparaties die buiten de garantie vallen, worden voor het lage onderhoudstarief gerepareerd in plaats van het standaardtarief, zonder dat startkosten worden berekend.

Onderhoudscontract
Waarom een onderhoudsabonnement

Doordat wij eventuele problemen vroegtijdig opsporen, heeft u minder kans op storingen en kostbare spoedreparaties.

Problemen door onjuist gebruik signaleren wij vroegtijdig.

Als er onverhoopt toch reparaties nodig zijn, kunnen we die sneller afhandelen.

Door regelmatig onderhoud kunt u langer probleemloos van uw product genieten.

Reinigen en poetsen

Na verloop van tijd worden profielen en doeken vuil. Deze kan  voor u, op locatie dan wel in de werkplaats van Prosole Zonwering, schoonmaken. Mocht u dit liever zelf ter hand nemen, dan verkopen wij diverse professionele reinigingsmiddelen en –sets.

Voor prijzen en mogelijkheden kunt u ons natuurlijk altijd mailen, bellen of vul het contactformulier in.

Winteropslag markiezen

Als service biedt Prosole Zonwering de mogelijkheid om uw markiezen tijdens de wintermaanden in de loods op te slaan. Wij halen de zonwering van de muur en in het voorjaar monteren wij de markiezen weer terug op de plaats. Vraag naar de mogelijkheden.

Montageservice

Als u kiest voor één van de kwaliteitszonweringen of rolluiken dan wilt u ook dat deze op een vakkundige manier wordt bevestigd aan de gevel.
Om dit te realiseren gebruikt Prosole Zonwering hoogwaardige montage materialen, onder andere RVS in combinatie van een chemische verankering.

Door de montagematerialen effectief aan te passen aan het door u gekozen product en deze af te stemmen op de bouwkundige staat van uw gevel is Prosole Zonwering in staat om bij u een kwaliteitszonwering te monteren waar u jarenlang plezier van heeft.